Band til fest

Band til fest

Levende musik skaber levende stemning, og derfor har du brug for et band til din næste fest! Uanset om du skal arrangere et bryllup, en firmafrokost, en rund fødselsdag eller en vejfest, så er Tennis Band det oplagte band. Siden 2001 har vi leveret fed musik og god stemning til professionelle og offentlige arrangementer såvel som private. Og vi vil også gerne levere musikken til dit arrangement!

Vi spiller lige den musik, som du og dine gæster kan lide. Om så det er hits fra 80’erne eller fra sidste år – vores repertoire er kæmpe stort, og vores lyst til at lære nye sange lige så.

Hvordan vælger du det rigtige band til din fest?

Det der med at vælge det helt rigtige band til din fest, er lidt af en kunst. For det første fordi du skal sikre dig, at bandet faktisk spiller godt, og for det andet fordi du skal sikre dig, at dit arrangement og bandet er et godt match: De skal spille den slags musik, som får det til at rykke i hofterne på lige netop dine gæster.

Hvordan sikrer vi, at Tennis Band og dit arrangement er det rette match?

Vi vil selvfølgelig altid gerne ud og spille – men vi vil samtidig også gerne sikre os, at vi har forventningsafstemt med arrangøren (dvs. dig). Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre os, at vi er et godt match. Det første skridt på vejen til et godt samarbejde er selvfølgelig, at du kan danne dig et reelt billede af, hvem vi er, her på vores hjemmeside.

Lidt om Tennis Band

Tennis Band startede på Jysk Musikkonservatorium, og har eksisteret siden 2001. Siden da har vi spillet til et utal af firmaarrangementer, gadefester, festivaler og private fester. Over 200.000 gæster har vi festet for og med. Derfor kan vi med ro i maven skrive, at vi har stor erfaring med at spille op til dans. Derudover skal man kigge langt efter et partyband, som brænder ligeså meget for musik og fest, som vi gør!

Og det er ikke bare noget, vi selv synes. Det synes dem, der booker os, også:

”Tennis var super fede !

Ud over at de naturligvis er dygtige musikere, gav de den vildt meget gas på scenen, og det skabte en kanon stemning under hele seancen. Med andre ord leverede de varen. Jeg spiller selv Tennis, men jeg var mere forpustet af at danse den aften, end jeg normalvis er på en tennisbane :-)” – Karina Søndergaard

Vil du gerne læse flere anmeldelse? Så hop forbi Tennis Bands referenceside eller tjek os ud på YouTube.

Handler alle jeres sange så om Tennis?…

Vi spiller alt fra populære klassikere til rap, og sørger altid for at medbringe godt humør og smittende feststemning. Vi giver den gas og går forrest med energi og fede dansetrin. Og så er vi alle sammen klædt i tennistøj! Så nej, vi synger ikke om tennis – tennis er bare vores tema (og så er tennistøj godt til fest, fordi det giver god bevægelsesfrihed).

2018 TENNIS BAND © ALL RIGHTS RESERVED