Musik til fest

Musik til fest

Musik skal der til, til en fest! Det er i hvert fald vores klare overbevisning. Men hvad mener vi egentlig helt præcist med dét? Jo, det er faktisk ganske enkelt: Skal der gang i festen, dansen og den gode stemning, må der livemusik til! Samtidig er det for os altid en fest at spille musik og se folk live op og give den gas på dansegulvet! Vi elsker at nå ud over scenekanten (nogle gange helt bogstaveligt – vi smittes let af fest)!

Hvilken type fest kan Tennis Band spille livemusik til? (Spoiler: Alle typer fest!)

Tennis Band blev dannet på Jysk Musikkonservatorium i 2001. Vi er et partyband, konceptband, kopiorkester, showband – ja, kært barn har mange navne. Vores repertoire er næsten lige så stort, som vores passion for musik, og så går vi op i at skabe en fest, der passer til jeres arrangement og gæster. På de små 20 år, vi har eksisteret, har vi spillet for mere end 200.000 mennesker til alle mulige forskellige typer festlige fester.

Dermed kan vi stolt sige, at vi leverer:

  • Musik til firmafester
  • musik til julefrokoster
  • Musik til festivaler
  • Musik til byfester
  • Musik til offentlige arrangementer
  • Musik til kickoff-arrangementer
  • Musik til markeder
  • Musik til bryllupper
  • …Og alt derimellem

Hvorfor egentlig livemusik til dit arrangement?

Prøv at tænk tilbage på det sidste store arrangement, du var til, hvor der ikke var livemusik. Prøv så at tænk tilbage på det sidste arrangement, du var til, hvor der var livemusik. Hvad var sjovest og mest festligt?

Det arrangement med livemusik? Det tænkte vi nok!

Livemusik gør nemlig bare noget helt særligt ved stemningen: Det tilfører energi, og åbner folk op. At netværke over pindemad til et professionelt arrangement, eller at hyggesnakke med mormor over tarteletterne til familiens store sommerfest, kan være ganske hyggeligt.

Men at slå sig løs og danse sammen med resten af selskabet, giver bare noget helt andet til den mellemmenneskelige dynamik. Når vi har mærket musikkens vibrationer helt ned i tæerne og helt ud i fingerspidserne, og når vi har grinet og bevæget os sammen, bliver vi mere åbne, og kommer hinanden mere ved. Sådan er det bare.

Hvorfor er det Tennis Band der skal levere livemusik til din fest?

Som du måske har fornemmet i de foregående afsnit her på siden, så fejler vores selvtillid absolut ingenting. Alligevel synes vi, at andres ord her er et bedre argument, end vores egne:

Tennis underholdt til vores sommerfest med stor succes. På trods af en stor multikulturel blanding af personale med stor aldersforskel, formåede Tennis at få alle med på de ørehængende sange, et fyldt dansegulv og super stemning. De kom ud over scenekanten (faktisk helt ned på gulvet) med deres underholdende måde at spille på og de gik til opgaven med 100 % engagement.

Vi havde et godt samarbejde fra start til slut. hele teamet omkring Tennis er dygtige og professionelle. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger herfra” – Mads Galvit

Ja, vi kan ikke rigtigt sige det bedre selv. Er du ikke overbevist endnu? Så læs flere referencer eller kontakt os – vi er altid klar på at høre om din fest og på at svare på spørgsmål!

Hvad er det for noget med tennis?…

Nu sidder du måske og tænker: ”Hold da op, det lyder lige som det live band, jeg leder efter til min fest! Men… Hvad er det for noget med tennis? Skal jeg nu til at danse rundt med en ketsjer?”

Fat mod! Det er ikke dig – men os – der tager ansvar for tennistemaet! Og det er selvfølgelig instrumenter, ikke ketsjere, vi fatter. Til gengæld ankommer vi i fuldt tennisoutfit, klar til at give den gas og spille op, til sveden den springer!

2018 TENNIS BAND © ALL RIGHTS RESERVED